Banner
Morten K Et bilde jeg tok på Workshop på Vågå

På fotoshoot med Beccarella

25. mars 2013

becca

Nylig var jeg fotomodell for Becarella Photography, og i dag mottok jeg de første bildene. Rebecca Kristensen tar ulike typer bilder, og denne gangen forsøkte vi sammen å lage noen aktfotografier.

Les resten

becca

Morten Krogvold

Morten Krogvold er av mange beskrevet som norges beste fotograf. I september 2011 fikk jeg gleden og æren av å bli leid inn som fotomodell på Morten Krogvold Workshop i Vågå. Det var en opplevelse jeg alltid vil huske som et viktig vendepunkt i mitt liv. I tillegg til å være modell, fikk jeg også delta i alle forelesninger som ble holdt den uka workshoppen varte. Morten har mye visdom på lager, og mye av det han sa men også menneskene jeg møtte påvirket meg nevneverdig. Bildet i banneret på aktmodell.no er tatt av en av deltagerne på workshoppen.

 

I et stykke skrevet av Frank Hesjedal på foto.no den 23. desember 2010 kan vi lese:

Morten Krogvold er kanskje den meste kjente norske fotografen i Norge. Han opplever for tiden stor suksess som fotograf. I sommer hadde han utstilling på Hovedøya med over 50.000 besøkende og solgte fotografier for halvannen million kroner. I mai i år fylte han 60 år. Samtidig er det 40 år siden han begynte som fotoassistent på Statens Filmsentral. I den anledning har foto.no hatt en lengre prat med Morten. På Lorry bak slottet i Oslo.

Starten på ”interessen”.
I 50 år har Morten Krogvold fotografert. Interessen for fotografiet sporer han tilbake til den gang han var ti år, hadde en hoftesykdom, og lå innlagt på sykehus i Bærum. Foreldrene bodde på østkanten, og den gang var det et godt stykke, og Morten ble derfor liggende mye alene på sykehuset. Han kunne ikke lese, men hadde mange bildebøker han kunne se i. Fotografier ble han veldig fasinert av. Blant annet bildene til W. Eugene Smith.

Les hele stykket